Ernæring

Ernæringsavdelingen formidler forskningsbasert kunnskap, og har veiledere med lang erfaring med ulike idretter på høyt internasjonalt nivå. 

Hovedfokus er prestasjonsernæring, optimalisering av kroppssammensetning og klinisk ernæring

Lurer du på hva du bør spise for å prestere optimalt eller om du får i deg alle vitaminene eller mineralene du trenger? Ønsker du tips for å optimalisere kosten? Har du spørsmål om kosttilskudd? Ønsker du råd om matinntak på kamp eller under trening? Synes du mat har blitt vanskelig? Dette er ting jeg kan hjelpe deg med.Vi veileder både grupper og individuelle samtaler.

* Nicole er godkjent i behandlernettverket til Idrettens skadetelefon. Les mer om skadetelefonen på hovedsiden og book time der. 

Image
Bilde av Nicole Tandrevold Nesheim
Nicole Tandrevold Næsheim

Konsulent idrettsernæring

E-post: nicoletn_91@hotmail.com

Utdannelse: Master i klinisk ernæring (UiB), bachelor i human ernæring, autorisert klinisk ernæringsfysiolog. 3 år medisin ved UiB. Enkeltemner i psykologi.

Erfaring: Jobber ellers med ernæring i Stavanger kommune og er engasjert i Sunn Idrett nettverket. Har tidligere jobbet med ernæringsbehandling på Stavanger Universitetssjukehus og på privat klinikk. Tidligere svømmer.